Παραγγείλετε από το τηλέφωνο

Εναλλακτικά της ηλεκτρονικής παραγγελίας μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας και τηλεφωνικά, καθημερινά στο τηλέφωνο 23210 64688.

Έξοδα Αποστολής

Τα προϊόντα που παραγγείλατε θα σας παραδοθούν στα στοιχεία που μας έχετε δώσει. Παρακαλούμε να γράφετε το τηλέφωνο και το κινητό στο δελτίο παραγγελίας, ώστε να μπορούμε να σας πληροφορήσουμε κατά την άφιξη των ειδών της παραγγελίας σας για την ακριβή ημερομηνία παράδοσης. Η αποστολή της παραγγελίας σας γίνεται με Courier. Το κόστος αποστολής της παραγγελίας σας  είναι:

Αποστολές στην Ελλάδα:

Τα έξοδα αποστολής είναι 5 €, ενώ για παραγγελίες άνω των 49 € τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.
 

Αποστολές στη Κύπρο:
Τα έξοδα αποστολής είναι 10 €, ενώ για παραγγελίες άνω των 65 € τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.


Τρόποι πληρωμής


Δικαίωμα επιστροφής


Ελλάδα: Η StefansXXL σας δίνει το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις σας μέχρι και 14 ημέρες από την παραλαβή τους. Σε αυτή την περίπτωση δεχόμαστε την επιστροφή μόνο στην αρχική συσκευασία και σε άριστη κατάσταση.  Γίνεται επιστροφή χρημάτων και ο πελάτης επιβαρύνεται το κόστος των μεταφορικών.


Κύπρο κ Βουλγαρία: Οι επιστροφές γίνονται δεχτές κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα.


Τα προς επιστροφή εμπορεύματα πρέπει να συνοδεύονται από το αντίγραφο του τιμολογίου και να αποστέλλονται στην ακόλουθη διεύθυνση:

ΣΟΦΙΑΝΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΛΑΣΤΗΡΑ 13
62120 ΣΕΡΡΕΣ

Δικαίωμα αντικατάστασης προϊόντων

Σε περίπτωση που επιθυμείτε αλλαγή κάποιου προϊόντος γιατί δεν έχετε αγοράσει το σωστό μέγεθος, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 23210 64688.
Το κόστος επιστροφής επιβαρύνει την εταιρεία μας.

Καθυστέρηση παραγγελίας

Η παραγγελία σας είναι δυνατόν να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:
Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας.
Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή πχ τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.* Σημείωση: Οι τιμές που εμφανίζονται στα προϊόντα μας, ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό μας κατάστημα