Πολιτική Απορρήτου

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας σχετικά με την προστασία δεδομένων στην ιστοσελίδα μας. Θέλουμε να νιώθετε ευχαριστημένοι και ασφαλείς κατά την περιήγησή σας.  Η συλλογή και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων γίνεται σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία (Ν. 2472/1997), τη συναφή εθνική και κοινοτική νομοθεσία και τις σχετικές αποφάσεις και πράξεις της αρμόδιας Αρχής.

 

Η ιστοσελίδα αυτή ανήκει στην εταιρία «Stefans XL» που βρίσκεται στην Ελλάδα με έδρα τη Νικόλαου Πλαστήρα 11,  62121 Σέρρες.

 

Η εταιρια «Stefans XL» συμμορφώνεται με την ισχύουσα νομοθεσία προστασίας δεδομένων, 7Α. παράγραφος 1 (Β) Ν.2472 / 1997. Αυτό ρυθμίζει την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που σχετίζονται με εσάς και σας παρέχει διάφορα δικαιώματα σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα. Η «Stefans XL» δεσμεύεται να διατηρεί το απόρρητο όλων των επισκεπτών στην ιστοσελίδα μας. Με την επίσκεψη, την καταγραφή ή την εγγραφή σας στον ιστότοπό μας, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω τηλεφώνου, συναινείτε στη συλλογή, χρήση και μεταφορά των πληροφοριών σας σύμφωνα με τους όρους αυτής της πολιτικής.            

 

1. Τι πληροφορίες συλλέγουμε από εσάς

 

Εάν εγγραφείτε στο δικτυακό τόπο και παραγγείλετε προϊόντα ή ζητήσετε περαιτέρω πληροφορίες, μπορούμε να συλλέξουμε από εσάς τα ακόλουθα προσωπικά δεδομένα: το όνομά σας, την ημερομηνία γέννησής σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη διεύθυνση χρέωσής σας, τη διεύθυνση παράδοσης, τον αριθμό τηλεφώνου σας, τα στοιχεία της παραγγελίας σας, τα στοιχεία πληρωμής και τις πληροφορίες που σχετίζονται με το ερώτημά σας.


Αφότου εισάγεται τα παραπάνω στοιχεία, αν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την πιστωτική κάρτα, αυτόματα μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς, κατά συνέπεια εμείς δεν αποθηκεύουμε καμιά πληροφορία που έχει να κάνει με τα στοιχεία της κάρτας σας.


Δεδομένα που δεν συνδέονται απαραίτητα με την ταυτότητα ενός φυσικού προσώπου μπορεί επίσης να συλλεχθούν, συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι αποκλειστικά, διευθύνσεις IP, προγράμματα περιήγησης, λειτουργικό σύστημα, cookies, αναγνωριστικά διαφήμισης (advertising IDs) , το είδος της συσκευής κτλ.


H ιστοσελίδα www.stefansxxl.gr, ακολουθώντας πιστά τις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους ισχύοντες νόμους και τις διεθνείς συμβάσεις δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την έγκρισής σας χρήση.

 

2. Χρήση των πληροφοριών σας

 

2.1 Οι πληροφορίες που συλλέγονται από εμάς μας επιτρέπουν:

 

· Να συγκεντρώσουμε τα προϊόντα της παραγγελίας σας και να τα παραδώσουμε στην διεύθυνση αποστολή που μας έχει δοθεί.

· Να επιβεβαιώνουμε την ταυτότητά σας και λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο πληρωμής.

· Να επικοινωνούμε μαζί σας.

· Να σας παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

· Να διαχειριζόμαστε την ιστόσελίδα μας και να παρέχουμε υπηρεσίες πελατών.

· Να διερευνούμε τυχόν παράπονα σχετικά με την ιστόσελίδα μας,

 

2.2 Η «Stefans XL» μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες τρίτων για να μας βοηθήσουν σε ορισμένους τομείς, όπως η παράδοση προϊόντων, η φιλοξενία της ιστοσελίδας, οι πληρωμές, η συντήρηση και ο έλεγχος ταυτότητας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτά τα τρίτα μέλη ενδέχεται να λάβουν τις πληροφορίες σας για τους σκοπούς αυτούς. Παράδειγμα τέτοιων υπηρεσιών είναι:

 

·  Google Analytics & Adwords: Χρησιμοποιούμε το Google Analytics για να παρακολουθούμε τα βασικά στατιστικά στον ιστότοπο μας και το Google Adwords για την δημιουργία εξατομικευμένων διαφημίσεων και μη, οι οποίες πιστεύουμε ότι είναι σημαντικές για εσάς. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πως διαχειρίζεται η Google τα προσωπικά σας δεδομένα, παρακαλούμε να μεταβείτε εδώ.


·   MailChimp – Χρησιμοποιούμε το MailChimp για τη δημιουργία των newsletter και μάρκετινγκ emails μας, καθώς επίσης και για να οργανώνουμε    σε λίστες όλους τους subscribers μας (τους εγγεγραμμένους χρήστες των newsletter μας). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πως διαχειρίζεται το MailChimp τα προσωπικά σας δεδομένα, παρακαλούμε να μεταβείτε εδώ.


 

2.3 Θα παραχωρήσουμε προσωπικές πληροφορίες των πελάτες μας, μόνο στην περίπτωση όπου απαιτείται από την νομοθεσία, για άρση του απορρήτου (Ν. 2225/1994) ή τυχόν υποχρεώσεις που απορρέουν από την εθνική εφαρμογή της Οδηγίας 24/2006. 

 

2.4 Αν δεν απαιτείται από το νόμο, δεν θα κοινοποιήσουμε, πωλήσουμε ή  διανείμουμε οποιαδήποτε από τις πληροφορίες που μας παρέχετε χωρίς τη συγκατάθεσή σας.

 

2.5 Δεν αποθηκεύουμε λεπτομέρειες πιστωτικών καρτών ούτε μοιράζουμε στοιχεία πελατών με τρίτους.

 

2.6 Σε οποιαδήποτε στιγμή κάθε Χρήστης έχει το δικαίωμα πρόσβασης στο αρχείο που διατηρεί η Εταιρία σχετικά με την επεξεργασία δεδομένων που τον αφορούν, σύμφωνα με τα άρθρα 11 έως 13 ν.2472/1997, αποστέλλοντας σχετικό e-mail στη διεύθυνση info@stefansxxl.gr. Επίσης, οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αν θέλετε ή όχι να λαμβάνετε ενημερωτικά email στέλνοντας το αίτημα σας μέσω e-mail στην ανωτέρω διεύθυνση ή επιλέγοντας το unsubscribe link που βρίσκεται κάτω σε κάθε mail που λαμβάνετε από εμάς.

 

3. Cookies

 

Στην παρούσα ιστοσελίδα χρησιμοποιούμε cookies, μικρά κείμενα αρχείου με πληροφορίες σχετικά με την πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα, των οποίων κύριος στόχος είναι η βελτίωση της εμπειρίας σας ως χρήστη της ιστοσελίδας μας.

 

4. Ασφάλεια

 

H «Stefans XL» χρησιμοποιεί μέτρα ασφαλείας σχεδιασμένα για την προστασία των προσωπικών σας πληροφοριών από τυχαία απώλεια και από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, χρήση, μετατροπή, αποκάλυψη, καταστροφή και ζημιά. Ωστόσο, το διαδίκτυο είναι ένα ανοιχτό σύστημα και η ιστοσελίδα μας, δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι τα τρίτα μέλη που δεν έχουν εξουσιοδοτηθεί ποτέ, δεν θα μπορέσουν ποτέ να καταφέρουν να αποτρέψουν αυτά τα μέτρα ή να χρησιμοποιήσουν τα προσωπικά σας στοιχεία για ακατάλληλους σκοπούς.

 

Η «Stefans XL» έχει λάβει όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή ασφάλεια των δεδομένων σας. Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL για ασφαλής online συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο, όλες οι προσωπικές πληροφορίες, όπως τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας, το όνομα, οι διευθύνσεις, είναι κρυπτογραφημένα, ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλάξουν κατά τη μεταφορά τους στο Internet.


Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) είναι πλέον ένα παγκόσμιο πρότυπο διαδικτύου για την πιστοποίηση ιστοσελίδων στους χρήστες του Διαδικτύου και για την κρυπτογράφηση δεδομένων μεταξύ χρηστών του Διαδικτύου και διακομιστών ιστού. Μια κρυπτογραφημένη επικοινωνία SSL απαιτεί όλες οι πληροφορίες που ανταλλάσσονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός διακομιστή να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό του αποστολέα και να αποκωδικοποιούνται από το λογισμικό του παραλήπτη. Με αυτόν τον τρόπο, τα προσωπικά δεδομένα προστατεύονται ενώ μεταφέρονται στο Διαδίκτυο. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται μέσω πρωτοκόλλου SSL προστατεύονται από μηχανισμό που επαληθεύει αυτόματα εάν τα δεδομένα αυτά έχουν αλλάξει κατά τη μεταφορά τους.